ARDEI CU PIEPT DE PUI LA GRĂTAR

► Ingrediente
► un kg ardei 
►2 cepe roșii
►800 g piept de pui
►sare grunjoasă
►boia iute și dulce
►piper măcinat
►ulei de floarea-soarelui
►50 g unt
►cimbru uscat și măcinat
►frunze de ţelină pentru ornat

► Preparare:
1. Se feliază pieptul de pui. Se topește untul și se adaugă sare, piper și boia. Se amestecă bine și se ung bucățile de piept apoi se lasă la rece, acoperite cu folie de plastic.
2. Separat, se curăţă ceapa şi ardeii, se feliază şi se călesc în ulei de floarea-soarelui. Se condimentează cu boia, cimbru și piper. Se lasă să scadă.
3. Se pun feliile de piept de pui pe grătarul încins și, după ce s-au pătruns, se servesc împreună cu ardeii căliţi. Se ornează cu frunze de ţelină uşor opărite.

Loading...