Ardei umpluți cu piept de pui

Ardei umpluți cu piept de pui

Buni rău de tot mai sunt acești ardei umpluți cu carne tocată de pui iar borșul este tot secretul rețetei! 

Ingrediente:

● 10 ardei grași
● 20 linguri orez
● 1/2 piept de pui
● o legătură mărar
● o ceapă uscată
● o legătură ceapă verde
● 2 linguri smântână
● 300 ml borș ● sare

1. Carnea de pui se toacă împreună cu ceapa uscată.
2. Se adaugă orezul, verdeața, smântâna, ceapa verde și se potrivește gustul de sare.
3. Ardeii se curăță, se umplu și se așază în picioare într-un vas de fiert.
4. Se pune borșul, se completează cu apa și se lasă la cuptor pentru 45 de minute.

Dacă ești dornic să savurezi ceva bun, vezi această rețetă de ardei umpluti cu carne de pui. E demențială!

Sursa foto:Shutterstock