APERITIVE CU ARDEI

► Ingrediente
► 4 ardei verzi
► 2 ardei capia
► 100 g mozzarella
► 250 g piept de pui fiert
► 2 ardei portocalii
► o lingură miere
► 2-3 linguriţe oţet balsamic
► sare
► piper
► 4-5 căţei usturoi
► 3-4 linguri ulei de măsline

► Preparare:
1. Ardeii verzi se taie jumătăţi şi li se scot seminţele. Se stropesc cu ulei de măsline şi se presară mozzarella rasă şi usturoi pisat. Se sărează şi se bagă câteva minute în cuptorul încins.
2. Separat, se curăţă ceilalţi ardei şi se taie cubuleţe.
3. Se călesc în ulei de măsline şi apoi se adaugă sare, piper, miere şi oţet balsamic.
4. Se scot jumătăţile de ardei din cuptor, se umplu cu ardeii înăbuşiţi şi pe deasupra se presară fâşii de piept de pui fiert.

Loading...