Aperitiv-pară din carne tocată

Aperitiv-pară din carne tocată

Ingrediente:

● 500 g carne tocată amestec

● 2 ouă

● 1/2 legătură pătrunjel

● 2 căței usturoi

● 2 pachete sticksuri

● 150-200 g făină

● ulei, pentru prăjit

● sare

● piper

● pentru servit, sosul de roșii preferat

1. Carnea se trece de două ori prin mașina de tocat. Se adaugă un ou, făină, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper. Se amestecă și se fac grămăjoare sub formă de pară.

2. Între timp, sticksurile dintr-un pachet se mărunțesc cât mai mult, să fie ca un pesmet fin. Se trec așa-zisele „pere” prin pesmet și se prăjesc.

3. Se scot și i se înfige fiecăreia câte un bețișor de sticks. Se servesc cu sos de roșii, după gust.

Loading...