APERITIV CU BRÂNZĂ ȘI ROŞII

► Ingrediente
Pentru aluat:
► un praf sare
► 75 g unt ► 2 ouă
► o lingură smântână
► 15 g drojdie uscată
► 100 ml lapte
► 250 g făină
Pentru umplutură:
► 50 g cașcaval
► 100 g brânză de burduf
► 4 roșii cherry
► o legătură mărar
► un ardei capia
► un gogoșar

► Preparare:
1. Se încălzește laptele și se amestecă cu drojdia pentru a se obţine maiaua.
2. Peste făină se adaugă ouăle, untul moale, maiaua, sarea și smântâna. Se amestecă până se obține un aluat.
3. Mărarul tocat se amestecă cu brânza de burduf. Roșiile se taie rondele iar ardeii, fâșiuțe.
4. După ce a crescut aluatul, se întinde în tava unsă cu grăsime și se aranjează primul strat de brânză cu mărar. Se pun roșiile și ardeii, iar pe deasupra se presară cașcavalul ras. Se bagă în cuptor și se coace.

Loading...