”Aparențe înșelătoare” de Sarah MacLean, dragostea dintre o femeie cu reputația pătată și un duce

”Aparențe înșelătoare” de Sarah MacLean

Este cea mai puternică femeie din Anglia, regina lumii interlope din Londra. Totuși, există și 'aparențe înșelătoare'. Tânăra a fost până nu demult o fată inocentă care s-a lăsat păcălită și care a fost nevoită să intre într-o afacere mai mult decât dubioasă.

'Aparențe înșelătoare' de Sarah MacLean, a patra carte din seria spune povestea Georgianei. S-a născut în familia unui duce, dar și-a pierdut rangul și averea după ce a dat naștere unui copil ilegitim la numai 17 ani.

Citește și: Povești pline de suspans în luna aprilie în colecția Cărți Romantice

'Aparențe înșelătoare' și dragoste furtunoasă

Povestea Georgianei e una care se repetă de mii de ani. O tânără inocentă este sedusă. I se promite dragoste, căsătorie și fericire. În final, rămâne singură și cu reputația pătată. Acesta este trecutul. Prezentul nu arată nici el prea bine. Recent, fratele său ajunge în centrul unui scandal, fiind ruinat. Dar lucrurile stau mult mai rău. În zonele rău-famate ale Londrei se află un personaj dubios care conduce cel mai cunoscut cazino, o femeie fără inimă, Chase. Ea este una și aceeași cu frumoasa Georgiana, dar ani de zile acest lucru rămâne secret.

Citește și: Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!

Nu te lua după 'aparențe înșelătoare'

Genialul și arătosul Duncan West este intrigat de femeia enigmatică pe care abia a cunoscut-o. Nu înțelege cum un suflet care pare atât de pur este conectat cu o lume tenebroasă a păcatului. El înțelege că în spatele aparențelor este altceva. Încearcă să descopere secretele din trecut ale Georgianei, chiar dacă acest lucru o poate pune în pericol în prezent. Dar și el riscă să-și piardă inima în acest joc de noroc care e dragostea…

Citește 'Aparențe înșelătoare' de Sarah MacLean. Cartea apare vineri, 12 aprilie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: