Anunțul trist făcut de o mare actriță! Se retrage din carieră la 45 de ani: „Gata! Am terminat!”

Anunțul trist făcut de o mare actriță! Se retrage din carieră la 45 de ani: „Gata! Am terminat!”

Celebra actriță Cameron Diaz a declarat că se retrage din actorie la 45 de ani. Starul din „Charlie’s Angels” a declarat că nu are de gând să se mai întoarcă pe marile ecrane și vrea să se concentreze pe viața ei de familie, alături de soțul ei, cântărețul Benji Madden(39 de ani).

 

Anunțul vine la scurt timp după ce au apărut zvonuri că frumoasa actriță a reușit după mai multe încercări să rămână însărcinată.

Selma Blair, o bună prietenă a actriței, care a jucat alături de Cameron, în  „The Sweetest Thing”, în 2002, a povestit  că a luat un prânz recent cu actriţa şi au depănat amintiri despre film.

„Mi-ar fi plăcut să fac o continuare, dar Cameron Diaz s-a retras din actorie, are o atitudine gen ‘Gata! Am terminat!’ „, a precizat Selma. „Adică, nu mai are nevoie să facă filme, are o viaţă foarte frumoasă. Nu ştiu de ce ar fi nevoie pentru a o aduce înapoi”, a explicat ea.

Citește și: E oficial! Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut mult așteptatul anunț: „Da. Am…'

Cameron Diaz a apărut ultima dată în filmul „Annie', în 2014

„Cameron primește oferte de film pe bandă constantă în încercarea de a convinge să se întoarcă pe marile , dar nu e deloc interesată. Este fericită, îndrăgostită și vrea să se bucure la maxim de libertate și de timpul ei liber', a declarat o sursă pentru Daily Star.

Cameron Diaz  a apărut ultima oară pe marile ecrane, în filmul Annie, în 2014. Ea a devenit cunoscută prin rolurile din „Charlie’s Angels”, „Shrek”, „Masca'  şi „There’s Something About Mary”.

Citește și: