Anunțul oficial făcut de prințul Harry și Meghan Markle despre primul lor copil. Nimeni nu se aștepta la asta!

Anunțul oficial făcut de prințul Harry și Meghan Markle despre primul lor copil. Nimeni nu se aștepta la asta!

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți înd aor câteva zile și au făcut primul anunț oficial despre venirea pe lume a primului lor copil. Ducii de Sussex au dezvăluit că își doresc ca nașterea bebelușului să fie una privată doar pentru familie și nu vor dezvălui detalii despre marele eveniment.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru toate urările primite de la oamenii din tot Regatul Unit și din toată lumea în timp ce se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil.  Altețele Regale au luat o decizie personală de a păstra secret planul despre venirea bebelușului. Ducele și ducesa așteaptă cu nerăbdare să împărtășească știri interesante cu toată lumea după ce vor avea  ocazia de a sărbători momentul în mod privat ca o nouă familie”', scrie în comunicatul casei regale.

În ultima vreme au tot circulat informații cum că ducesa vrea să renunțe la obiceiul regal de a se poza pe treptele spitalului imediat după ce va naște.

Meghan Markle va deveni mamă doar în câteva zile, iar în presa britanică au tot apărut zvonuri despre cum a ales să nască. În timp ce unele publicații susțin că ducesa vrea să nască la un spital din apropierea castelului Windsor, unde s-au mutat, altele susțin că soția prințului Harry vrea să nască acasă, asistată doar de moașă, fără să ia calmante sau să i se facă anestezie. O prietenă de-a lui Meghan a dezvăluit că Meghan și-a planificat nașterea în detaliu și se va ajuta în timpul nașterii doar de tehnici yoga și de mantre.

„Meghan vrea ca experiența să fie una total natural și insist să nu i se dea niciun calmant’, a declarat sursa.

Prințul Harry și Meghan Markle  s-au mutat la castelul Windsor

Harry și Meghan și-au dorit să se mute chiar înainte de naștere primului lor bebeluș. Ei s-au instalat deja la Frogmore Cottage de la castelul Windsor, în apropiere de vila unde a avut loc și petrecerea lor de nuntă și unde au făcut pozele de logodnă. „Windsor  se află la 40 de kilometri de vest de Londra este un  loc special pentru cuplu’, a declarat purtătorul de cuvânt al duciilor de Sussex.

Cei doi au anunțat că se vor muta  încă din noiembrie, la o lună după ce au dezvăluit că vor fi părinți.  Ei au locuit în Nottingham Cottage la palatul Kensington de când s-au logodit, însă aceștia au precizat că nu aveau de gând ca locuința cu doar două dormitoare să le fie reședință definitivă.

 

Ducii de Sussex  și-au creat recent și propriul lor cont de  Instagram. Acesta a strâns în timp record de cinci ore un milion de urmăritori, a anunţat miercuri Guinness Book.

 

Citește și: