Anunțul neașteptat făcut de tatăl Meghan Markle: „Își dorea de foarte mult timp un copil…”

Anunțul neașteptat făcut de tatăl Meghan Markle: „Își dorea de foarte mult timp un copil...”

Thomas Markle a dezvăluit că fiica lui, Meghan Markle, își dorește de foarte mult timp să devină mamă și este convins că va deveni bunic în curând.

Tată ducesei de Sussex face dezvăluiri neașteptate despre fiica lui. Acesta a spus în emisiunea „Good Morning Britain” că va deveni în curând bunic. El a declarat  în primul interviu, dat după operația pe inimă, că Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, își dorește de foarte mult timp să-și țină propriul copil în brațe.

„Ea își dorește de foarte mult timp un copil. Și acum că l-a întâlnit pe Harry și îl iubește așa mult, va deveni mamă curând”, a spus bărbatul, în vârstă de 73 de ani.

Thomas a precizat că Meghan nu ar fi încă însărcinată, dar ea și Harry sunt pregătiți ca acest lucru să se întâmple cât mai curând și să facă marele anunț.

Informația a fost confirmată și de ducesa de Sussex, care a dezvăluit că își dorește fetiță și că deja a cumpărat un cadou pentru ea, pe care vrea să i-l ofere când va fi mai mare.

Thomas Markle regretă că nu a fost la nunta fiicei lui

Tatăl soției prințului Harry a mai dezvăluit în cadrul emisiunii că în momentul în care Harry i-a cerut mâna fiicei lui, el i-a impus o singură condiție. Și anume, să nu ridice niciodată mâna la fata lui.

Tatăl lui Meghan Markle a vorbit și despre cel mai mare regret pe care îl are din cauza absenței sale de la nunta regală. Thomas a dezvăluit că fiica sa a plâns când a anunțat-o că nu va putea veni în Marea Britanie. El a urmărit întrega ceremonie dintr-un spital din Statele Unite, unde a suferit și operația la inimă. „Ea a fost frumoasă. Am plâns puțin când am văzut-o. Am fost foarte mândru și nu puteam să văd ceva mai frumos toată viața mea. Întreaga lume se uita la fiica mea. Lucrul cel mai trist acum este că sunt doar o notă de subsol în unul dintre cele mai importante momente din istorie, în loc să fiu un tată care își duce fiica la altar”, a spus acesta.

Citește și:

Loading...