Pepe și Raluca Pastramă formează un cuplu foarte frumos. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2012 și au două fetițe, dar artistul a mărturisit în mai multe rânduri că și-ar dori să devină tătic iar, dar nu prea își mai dorește soția lui. Însă, cei doi au ales să devină părinți sprituali.

Pepe și Raluca Patramă au fost nași și au botezat o fetița. Pepe a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

„Familia noastra a fost binecuvântată cu încă o finuță scumpă și frumoasă .❤️Ayanna Ioana ❤️.Să îți fie viața plină de iubire!!!”, a fost mesajul scris de Pepe la câteva imagini de la botez.

View this post on Instagram

Familia noastra a fost binecuvantata cu inca o finuta scumpa si frumoasa . ❤️Ayanna Ioana ❤️ Sa iti fie viata plina de iubire!!! @ralucapascu1991 @alexander_florescu @alberto_dobre @florescu.georgyana

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Fanii i-au felicitat imediat: „Felicitări, să vă trăiască!! Sunteți, frumoși!”, „Să vă trăiască!”, „Să vă trăiasca Ayanna o cheamă și pe fata mea”, au scris câțiva fani.

Pepe și Raluca sunt căsătoriți de opt ani. Pe 15 august 2012 au devenit părinți pentru prima oară, iar pe 5 aprilie 2015, Raluca a născut cel de-al doilea copil. Pepe a mărturisit în mai multe rânduri că și-ar mai dori un copil, însă se pare căc ea care nu vrea este soția artistului.

„A fost pe sală imediat ce a născut-o pe Maria. Se îngrăşase la naştere şi face sport. A născut al doilea copil, are dreptul şi ea la silueta ei şi la tinereţea ei. Şi eu am dreptul la al treilea copil, e mai complicat. Probabil mai târziu, momentan e greu cu doi. N-o pot obliga. Despre ea e vorba, la mine ar fi simplu”, a spus Pepe într-o emisiune TV.

„Să o iei de la capăt acum cu al treilea, după doi copii, implică anii ăştia frumoşi pe care îi ai şi de care vrem şi noi să ne bucurăm, ca şi cuplu. Abia am scăpat de prima perioadă în care plâng copiii noaptea. E mai uşor acum cu fetele, sunt măricele. Vorbesc, sunt la şcoală, la grădiniţă. Am un şofer care o duce pe Maria la şcoală, iar Raluca şi Rosa merg împreună la grădiniţă”, a mai adăugat Pepe.

Citește și: