Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de îndrăgita actriță, Edith Gonzalez, diagnosticată cu cancer

Anunțul emoționant făcut printre lacrimi de îndrăgita actriță, Edith  Gonzalez, diagnosticată cu cancer

După ce medicii nu i-au dat nicio șansă de surpaviețuire, spunându-i că mai are foarte puțin de trăit, Edith Gonzalez surprinde pe toată lumea. Aceasta apare pe coperta revistei „Hola!”, unde a făcut marele anunț: a învins cancerul.

Îndrăgita actriță de telenovele, Edith Gonzalez, care a apărut de filme de succes, precum „Salome” sau „Inimă sălbatică” plânge de fericire. Aceasta a mărturisit că în ciuda faptului că a pierdut foarte mult în greutate și a faptului că tratamentul împotriva cancerului a fost foarte greu,  aceasta a primit, în sfârșit, și  o veste bună. Ea a reușit să învingă această boală necruțătoare, deși niciun medic nu îi dădea vreo șansă. Într-un interviu emoționant pentru revista „Hola !” , Gonzalez a dezvăluit că medicii i-au dat vestea cea mare: cancerul e în remisie, acesta fiind primul pas în victoria luptei împotriva acestei boli. „Am primit actele în care scrie remisiune, ceea ce înseamnă că organismul meu răspunde bine la tratament”, a spus aceasta. În plus, Edith a explicat că nu îi place deloc afirmația că „luptă pentru viața ei”. „Nu lupt pentru viață, trăiesc.  Nu sunt o războinică, doar iubesc viața”, a mai spus ea.

 

#remision #cancerbajocontrol ??#graciasporsusoraciones #graciasatodosporestar #graciasportantotantoamor ❤️Gracias a todos los medios por su apoyo !!!! Gracias @hola_mx por este espacio para gritar desde el fondo de mi alma #REMISIÓN ????????#amarlavida?

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

Cum arată la mai bine de un an de când a fost diagnosticată cu cancer

Îndrăgita actriță a făcut și pe contul ei de Instagram anunțul, printre lacrimi. „Vreau să mulțumesc familiei mele Gonzalita, multumesc tuturor pentru atâta iubire, pentru dragostea și compasiunea  voastră. Am primit actele oficiale pe care scrie remisie.  Asta înseamnă că corpul meu răspunde la tratament și cancerul meu este sub control. Sunt vie și sunt aici. Vreau să vă transmit toată iubirea pe care o simte inima mea. Suntem aici. Atâta timp cât suntem vii, există speranța. Dacă eu pot și tu poți”, a spus actrița printre lacrimi, într-un video postat pe Instagram.

#agradecer #sentir #vivir!!Gracias mil también a todos los medios que han tratado esta fase con amor y respeto!!!Por un mundo sin cancer???#gracias#gracias#gracias??❤️

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

Vomită de opt ori pe zi

Gonzalez a făcut marele anunț la doar câteva zile după ce s-a întors pe scenă, pentru piesa „A special Day”, și susține că a reușit să învingă cancerul cu ajutorul actoriei, dansului și gândirii pozitive. Actrița a dezvăluit luna trecută  chinurile prin care trece și faptul că toți medicii care i-au văzut dosarul medical i-au spus că nu mai are mult de trăit. Ei i s-a spus inițial că are cancer în stadiul 2, însă, de fapt, acesta era în stadiul 4 și medicii i-au găsit, în timpul operației,  metastaze, iar la sfatul unui prieten medic a decis să ceară părerea mai multor doctori. „Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spune aceasta.

Edith González face de nouă luni ședințe de chimioterapie, fiind în atenția unei  echipe multidisciplinare de specialiști în oncologie, radiologie, cardiologie și nutriție, toți fiind mexicani.

„Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe”, a mai spus Edith, demonstrând încă o dată cât de puternică este.

 

Citește și:

Loading...