Anulează nunta? Se pregăteau să meargă în fața altarului, dar acum sunt la un pas de despărțire. Motivul este halucinant

Anulează nunta? Se pregăteau să meargă în fața altarului, dar acum sunt la un pas de despărțire. Motivul este halucinant

După mai multe despărțiri și împăcări, Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților și au decis că în acest an să meargă în fața altarului. Însă, se pare că nu e totul doar lapte și miere între ei, așa cum era de așteptat, ci sunt la un pas de despărțire.

 

Culmea, mărul discordiei dintre cei doi este dimensiunea pe care trebuie să o aibă cel mai fericit eveniment din viața lor.

Potrivit Radar Online, Orlando vrea o nuntă restrânsă, în timp ce Katy vrea să facă din seara nunții un eveniment grandios.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit după o relație de trei ani! Anunțul a fost făcut de artistă

„Ea vrea să aibă o listă de invitați uriașă și o recepție la un local luxos și scump. În schimb, Orlando nu vrea nimic din toate astea', a declarant o sursă pentru publicația menționată.

Prieteni apropiați ai actorului au declarant că acesta  nu vrea să facă din nunta sa un eveniment moden la care paparazzi să escaladeze ziduri pentru poze pe furiș. Lui îi plac nunțile intime, la care să participe doar membrii familiei și câțiva prieteni, în localuri deloc extravagante.

Cei doi nu se înțeleg deloc în ceea ce privește acest aspect, deși amândoi au câte o căsnicie eșuată.

Katy Perry a fost căsătorită în trecut cu Russell Brand, în timp ce Orlando Bloom s-a despărțit de Miranda Kerr în 2013, cu care are un băiat în vârstă de 8 ani.