A anulat nunta! Celebra artistă s-a despărțit de logodnicul ei, deși se pregăteau să meargă la altar

A anulat nunta! Celebra artistă s-a despărțit de logodnicul ei, deși se pregăteau să meargă la altar

Lady Gaga se bucură de un succes uriaș după apariția în filmul „A Star Is Born'. Deși în urmă cu patru luni și-a anunțat logodna cu Christian Carino, managerul ei, și se pregăteau să meargă la altar, artista a anunlat nunta.

Potrivit  E! News, celebra cântăreață s-a despărțit de iubit, săptămâna trecută, iar Christian este devastat. Încearcă disperat să o o facă pe Gaga să se răzgândească și să se împace, dar artista îl refuză.

Celebra cântăreață și-a făcut apariția la premiile Grammy, fără logodnicul ei, și fără inelul de logodnă în valoare de 400.000 de dolari.

Citește și: Johnny Depp nu mai arată așa! Cu ochelari, barbă și părul alb, starul s-a transformat total. E de nerecunoscut

Lady Gaga și Bradley Cooper par foarte apropiați

Ceea ce i-a uimit pe toți a fost și faptul că Lady Gaga nu l-a menționat deloc pe viitorul ei soț în discursul de mulțumire după ce a primit premiul Grammy pentru  cel mai bun duet pop pentru melodia „Shallow', pe care o cântă împreună cu actorul Bradley Cooper, de care s-a apropiat foarte mult în timpul filmărilor „A Star Is Born'.

Ba mai mult, unele surse susțin că între Brad și Gaga s-ar fi înfiripat mai mult decât o prietenie, în ciuda faptului că actorul este cuplat cu Irina Shayk, cu care are un copil, și despre care s-a scris că s-ar fi căsătorit în secret.

Cu toate acestea, unele surse susțin că zvonurile ar fi false și că Gaga și Christian nu s-au despărțit, ci au amânat nunta până când artista își mai eliberează programul.

Citește și: