Antrenorul personal al prințesei Diana vine cu detalii neștiute legate de divorțul lui Lady Di de prințul Charles. Unul dintre ei nu voia să se despartă

Diana nu a vrut sa se desparta de printul Charles

Deși au trecut mulți ani de la divorțul regretatei prințese Diana de prințul Charles, subiectul încă naște dezbateri, iar interesul pentru el nu a scăzut. Fostul antrenor personal al prințesei Diana, Jenni Rivett, a declarat într-un interviu recent că Lady Di nu și-a dorit niciodată să se despartă de soțul ei.

'Dacă i s-ar fi dat ocazia, ar fi rămas (în căsnicie – n. red.) și ar fi încercat să o facă să funcționeze. Îl iubea pe Charles', a declarat Jenni Rivett, care i-a fost confident 'Prințesei inimilor'.

'S-a mărtat din motive corecte. S-a măritat din dragoste. Nu ea a cerut ca lucrurile să se întâmple așa. Nu ea și-a dorit să se separe sau să divorțeze.

Apoi, după divorț, mai spune cel care avea grijă de forma fizică a lui Lady Di, aceasta era foarte supărată că și-a pierdut titlul. 'Se simțea rănită, așa cum s-ar fi simțit oricine în locul ei. Aer cu adevărat un ambasador al Marii Britanii și toată lumea o adora și încă era mama viitorului rege. De ce să-și piardă titlul?', a spus Jenni Rivett.

Declarațiile sale sunt însă puse la îndoială de mulți, din moment ce Diana însăși afirma la un moment dat: 'dacă mi-aș scrie eu scenariul, atunci i-aș spune soțului meu să plece cu acea femeie (Camilla Parker Bowles – n. red.) și să nu se mai întoarcă niciodată. E de notorietate faptul că Charles a înșelat-o pe Diana de la începutul relației lor, dar și în timpul căsniciei. Iar Diana a avut îndoieli încă de când s-au logodit.

'Am luat prânzul cu surorile mele și am zis <>', declara chiar Diana după divorț, într-un interviu televizat. I s-a răspuns sec: 'Ghinion, ducesă. Chipul tău e deja pe ștergare, e prea târziu să mai dai înapoi'.

Cât despre prințul Charles, se pare că acesta a fost obligat de tatăl său să o ia de soție pe Diana. În plus, era invidios pe popularitatea de care se bucura Diana, în timpul căsătoriei. Mai mult, în noaptea de dinainte de căsătorie, ar fi plâns.

Vezi și A fost nevoie de trei cuvinte pentru a se ajunge la divorț în cazul prințesei Diana și a prințului Charles. Acestea sunt cuvintele dureroase care au dus la despărțire

Citește și: