Antonio Banderas a vorbit despre problemele lui de sănătate: „Nu vreau să-mi trăiesc viața ca și cum deja am murit…”

Antonio Banderas a vorbit despre problemele lui de sănătate: „Nu vreau să-mi trăiesc viața ca și cum deja am murit…”

Antonio Banderas a vorbit pentru prima dată despre problemele lui de sănătate, după ce, anul trecut, a suferit un atac de cord și spune că nu va lăsa această sperietură să-i distrugă viața. Deși medicii i-au recomandat să renunțe la actorie și să se relaxeze și să ducă o viață linistită, actorul nu vrea să stea departe de platoul de filmare și să trăiască ca și cum ar fi „deja mort'.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, a fost anul trecut, în ianuarie, la un pas de moarte. El a suferit un infarct  în timp ce își făcea exercițiile fizice și a fost internat de urgență. Deși medicii l-au avertizat să renunțe la muncă, acesta nu vrea sub nicio formă să renunțe la actorie și să se pensioneze

'A fost înfricoșător, să vă spun adevărul. (…) Când  îți vezi moartea prin fața ochilor e îngrozitor. Această experiență m-a schimbat. Am renunțat la fumat și fac foarte mult sport. Eu iau medicamentele care mi s-au recomandat', a spus Banderas într-un interviu pentru The Guardian.

Actorul a recunoscut că s-a speriat atunci când a avut problemele cu inima, motiv pentru care a renunțat la fumat și s-a apucat serios de sport.

Citește și:Mihaela Rădulescu, vacanță în locul iubit de Coco Chanel

 

Nu vrea să renunțe la actorie

„Am crezut că voi înceta să mai lucrez, dar am decis să nu fac asta pentru că mi-ar fi lipsit viața mea și asta-i tot. Uneori mă plâng că trebuie să mă opresc sau că am nevoie de odihnă, dar după două zile vreau să mă înfrupt din viață. Asta știu să fac, asta este viața mea. Nu vreau să-mi trăiesc viața ca și cum deja am murit. O s-o trăiesc, și dacă mor, mor', a mai spus actorul.

Antonio Banderas poate fi urmărit în noul lui  proiect, în sezonul doi al seriei „Genius' de la National Geographic, unde  îl interpretează pe legendarul artist spaniol Pablo Picasso.

El a fost considerat ani la rând unul dintre cei mai sexy actori de la Holllywood, dar acesta a ajuns de nerecunoscut, în urma acestui rol, el fiind nevoit să se radă în cap.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro', „Shrek' și „Desperado'. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham, Marea Britanie. În plus, de când s-a mutat în Marea Britanie, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită.

Citește și: