Antonio Banderas, schimbare radicală de look. Nu-l mai recunoști

Antonio Banderas, schimbare radicală de look. Nu-l mai recunoști

Antonio Banderas este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Holllywood, dar acesta a ajuns de nerecunoscut. Celebrul actor a fost nevoit să se radă în cap pentru noul lui rol. Acesta îl interpretează pe legendarul artist Pablo Picasso, în sezonul doi al seriei „Genius' de la National Geographic.

 

Actorul spaniol, în vârstă de 56 de ani, filmează în Malaga și a fost fotografiat în coridă, în timp ce se lupta cu un taur. Acesta a renunțat definitiv la podoaba capilară și a ajuns de nerecunoscut, schimbarea fiind una radicală. La prima vedere nu își dai seama că acesta este celebrul „Zoro', care atrăgea privirile tuturor femeilor.

Citește și:Thalia a cucerit internetul cu o transformare uluitoare. Este superbă la 46 de ani, iar noul look o prinde de minune

Are probleme de sănătate

Antonio Banderas a avut în ultima vreme nuemroase probleme de sănătate și de fiecare dată a șocat cu aparițiile lui. El a recunoscut că la sfârșitul lunii ianuarie a suferit un infarct, în timp ce făcea exerciții fizice, și încă se recuperează, după ce a fost la un pas de moarte. „A început ca un atac, dar nu a provocat daune permanente. Sunt în perioada de recuperare', le-a spus acesta jurnaliștiilor, aflați la eveniment. „Este ceva ce se întâmplă în fiecare zi la o grămadă de oameni. Nu am ascuns acest lucru, dar nu am vrut să mi se ofere mai multă atenție decât altor oameni care au mai trecut prin așa ceva', a spus acesta. De asemenea, Banderas a recunoscut că a suferit și o intervenție chirurgicală. Medicii i-au pus trei stenturi în artere, în luna martie fiind a fost internat și într-un spital din Geneva.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro', „Shrek' și „Desperado'. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham, Marea Britanie. În plus, de când s-a mutat în Marea Britanie, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită.

Citește și: