Antonio Banderas a dezvăluit că a fost la un pas de moarte și că are probleme mari de sănătate, însă a uimit pe toată lumea cu apariția lui la Cannes

Antonio Banderas a dezvăluit că a fost la un pas de moarte și că are probleme mari de sănătate, însă a uimit pe toată lumea cu apariția lui la Cannes

La sfârșitul lunii martie, Antonio Banderas era de nerecunoscut. A îmbătrânit peste noapte și a slăbit brusc, în urma problemelor mari de sănătate ce l-au dus pe masa de operație, însă acesta a uimit pe toată lumea cu apariția sa la Festivalul de Film de la Cannes, transformarea lui fiind uluitoare.

Celebru actor a susrprins pe toată lumea la Cannes. Acesta a renunțat la barba albă, și-a vopsit părul și pare să-și revină după sperietura pe care a tras-o la începutul acestui an. La braț cu superba lui iubita, Nicole Kimpel, mai tânără cu 19 ani,  Banderas a dat dovadă de o atitudine pozitivă pe covorul roșu, având foarte multă energie, fiind pus pe glume, pesemne că se simte mult mai bine.

 

Antonio Banderas și-a îngrijorat fanii în martie

Actorul, în vârstă de 56 de ani, și-a îngrijorat familia și fanii după ce la sfârșitul lunii ianuarie a suferit un infarct, în timp ce făcea exerciții fizice, și încă se recuperează, după ce a fost la un pas de moarte. „A început ca un atac, dar nu a provocat daune permanente. Sunt în perioada de recuperare', le-a spus acesta jurnaliștiilor, aflați la eveniment.

„Este ceva ce se întâmplă în fiecare zi la o grămadă de oameni. Nu am ascuns acest lucru, dar nu am vrut să mi se ofere mai multă atenție decât altor oameni care au mai trecut prin așa ceva', a spus acesta. De asemenea, Banderas a recunoscut că a suferit și o intervenție chirurgicală. Medicii i-au pus trei stenturi în artere, precizând că în martie a fost internat și într-un spital din Geneva.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro', „Shrek' și „Desperado'. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham, Marea Britanie. În plus, de când s-a mutat în Marea Britanie, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită.

Citește și: