E frumoasă, dar nu e perfectă. Antonia se confruntă cu o problemă pe care o au mai toate femeile

Antonia recunoaste ca are un defect

Antonia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei nu doar din România. Chip de înger, talie trasă prin inel, picioare interminabile, bust voluptos, modelat de bisturiu, un șezut la care alte femei doar visează.

Însă în ciuda tuturor acesto atuuri, vedeta nu e perfectă și e prima care recunoaște asta. Nu doar că admite că se confruntă cu o problemă pe care o au mai toate femeile, dar nici nu o ascunde.

Într-o postare pe Instagram, în care apare doar în costum de baie, provocatoare ca de obicei, cântăreața apare cu spatele către fani, iar un ochi atent vede că are vergeturi.

Chiar cântăreața atrage atenția că are așa ceva, dar nu pare să-i pese. În definitiv, cine nu ar vrea să arate așa după trei nașteri?

Pe bună dreptate, fanii o laudă atât pentru curajul de a-și arăta vulnerabilitatea, pentru felul ei de-a fi, cât și pentru felul în care arată: 'Superba, modesta, OM. Te felicit pentru ceea ce esti, pentru alegerea pe care ai facut- o ( Alex), pentru frumoasa familie pe care o ai. Sa auzim numai de bine'.

Vezi și Antonia, fotografie de 100.000 de like-uri! 'Diamantele și perlele mele!'

Citește și:

Primul job al Monicăi Bârlădeanu: 'Mi-am pus șosete în sutien și…'

Fetița cea mare a Alinei Pușcaș e superbă. Mellisa va împlini patru ani