Antonia a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume în 2019. Ce loc ocupă

Antonia a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume în 2019. Ce loc ocupă

Antonia a fost din nou desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume, într-un top internațional, reușind să surclaseze vedete celebre de la Hollywood.

 

Antonia apare din nou în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume. Însă, superba româncă nu a reușit să se mai claseze în top 10 ca anul trecut, ci ocupă abia locul 18 în top 100 cele mai frumoase femei din lume în 2019.

 

În top se mai regăsesc Emma Watson (locul 6), Gal Gadot (locul 11), celebra franțuzoaică Thylane Blondeau, votată încă de la vârsta de 6 ani cea mai frumoasă fetiță de lume ocupă locul 10,  Margot Robie(locul 24), Emilia Clarke (locul 26), Selena Gomez (locul 28), Keira Knightley (locul 31).

 

Din top sunt nelipsiți și anul acesta mai mulți îngerași Victoria` s Secret, dar și Fahriye Evcen, soția lui Burak Özçivit,  starul din serialul turcesc fenomen „Dragoste infinită’.  Ea a ocupat poziția 36, în timp ce pe locul 1 se află o altă actriță de origine turcească.  HANDE ERÇEL, actriță și model, este considerată cea mai frumoasă femeie din lume în 2019. Clasamentul a inclus celebrități din toate domeniile: muzică, actorie, sport, modă.

 

Clasamentul a inclus celebrități din toate domeniile: muzică, actorie, sport, modă.

Anul trecut, Antonia ocupa locul 8 în topul celor mai frumoase femei din lume din 2018.

 

Citește și: