Frumoasa cântăreață este în culmea fericirii pentru că poate să-și petreacă câteva zile, alături de fiica ei, Maya, fetița pe care o are cu italianul Vicenzo Castellano. Micuța a moștenit  frumusețea mamei sale și este superbă, aceasta transformându-se într-o copie fidelă a artistei. Mai mult, în dorința de a semăna cât mai mult cu mama ei, Maya a pus-o, probabil, pe artistă să o machieze și pe ea la fel.

Antonia a surclasat-o acum pe Thylane Blondeau, în topul celor mai frumoase femei din lume 2018SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Maya seamănă perfect cu Antonia

Ea a dat-o cu același ruj și i-a făcut genele cu rimel, ceea ce nu a fost pe placul tuturor, iar unele mămici au părut deranjate de acest detaliu, având în vedere că Maya are doar șapte ani, iar la vârsta ei pielea este foarte sensibilă.  „Gene false?”, „Fetița machiată… Fără cuvinte”, au fost câteva dintre reacțiile acestora.

Însă, totodată, alți internauți au fost încântați de felul în care au pozat cele două. „Wow,ai o fetiță extraordinar de frumoasă!”, Este atât de adorabila și frumoasă. Ochi ei sunt superbi . Seamănă cu Antonia.

Citește și: