”Anotimpul dragostei” este un octombrie frumos în Bascom, North Carolina. Totuși,  pentru femeile din familia Waverley, nu este deloc unul liniștit. Pe măsură ce temperaturile scad, problemele par să se adune, așa cum se adună și ele sub mărul minunat din curte. Iar prima brumă a anului, va aduce multe surprize odată cu ea.

Anotimpul dragostei” se lasă așteptat pentru Claire

Claire a început o afacere de succes: Dropsurile Waverley. Ea creează zi de zi bomboane artizanale cu puteri magice: dropsuri de trandafiri pentru a regăsi dragostea pierdută, de lavandă pentru a aduce fericire sau de lămâie pentru a calma durerile de gât, dar și pe cele sufletești. Afacerea merge bine, dar lui Claire i se pare că nu mai are timp pentru familie. A început să-și piardă încrederea în darurile ei și ar vrea, mai degrabă, să fie un om obișnuit, dar împlinit în plan personal.

Spectacolul iubirii continuă cu eroi cuceritori în Cărțile romantice de februarie

Dorințele neîmplinite ne macină

Sydney și-a pierdut și ea echilibrul. Își dorește din ce în ce mai mult un bebeluș, un fiu pentru minunatul ei soț, Henry. Dar, pe zi ce trece, visul ei devine de neatins și nu face decât să-i ia bucuria de a trăi și de a iubi. Fiica lui Sydney, Bay, s-a îndrăgostit până peste cap de un băiat care pare să fie perfect. Totuși, el nu-i acordă atenție, ceea ce-i provoacă suferință. Atunci când un străin misterios apare, inima acestei mici familii se tulbură. Fiecare membru este provocat să facă alegeri cu care nu s-a confruntat până acum. Dincolo de asta, surorile Waverley trebuie să găsească o nouă cale de a ține familia unită în acest anotim al dragostei și al schimbării.

Anotimpul dragostei” este al doilea volum din seria Waverley de Sarah Addison Allen. Îl vei găsi la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei, începând cu data de 16 februarie.

Citește și: