Exagerează? Anna Lesko arată tot și fanii o taxează. S-a pozat inclusiv sub duș!

Anna Lesko provocatoare

La 40 de ani, cântăreața Anna Lesko este o femeie tânără și frumoasă. Are ce arăta și e conștientă de asta. Și cum în cei aproape cinci ani care au trecut de când a devenit mamă, Anna Lesko și-a revenit complet, de nici nu ai zice că a purtat vreodată o sarcină, vedeta profită și se pozează din toate unghiurile, spre deliciul fanilor săi.

În duș, în dormitor, pe balcon, pe plajă, orice fundal e un bun pretext pentru a-și pune corpul în valoare. Iar like-urile vin ca ciupercile după ploaie.

Dacă cei mai mulți fani, atât bărbați, cât și femei, o admiră sincer, mai cu seamă că are un corp perfect tonifiat și nicio inhibiție în fața aparatului de fotografiat, există însă și voci, mai cu seamă feminine, care îi arată obrazul și-i transmit direct că exagerează.

'De ce nu te duci tu de unde ai venit? Prea esti vulgară ptr noi. Chiar nu ai pic de rusine, minte ingusta? Iti place asa sa te injosesti? (…)Tu nu mai ai pic de respect? (…) Cata minte trebuie sa ai ca sa accepti sa fii tratată ca o femeie usoara? Bai, fetito, trezeste-te, ai un băiat care, cand va fi bărbat, s-ar putea sa nu te considere mama…', îi scrie cineva.

Din fericire pentru cântăreață, sunt voci răzlețe. Majoritatea îi admiră stilul și nu pot decât să se bucure că își văd vedeta preferată pozând fără false pudori.

Cât despre băiatul la care face referire pesoana care comentează pe contul de Instagram al vedetei, Adam e încă mic, iar vremurile la care se referă internauta sunt încă la mare distanță.

Vezi și Anna Lesko, extrem de sexy în Dubai. Cum s-a pozat cu fiul ei. Imaginile au cucerit internetul

Citește și: