Anna Lesko a izbucnit în lacrimi la TV: „Niciodată n-o să mai fie așa”

Anna Lesko a izbucnit în lacrimi la TV: „Niciodată n-o să mai fie așa”

Anna Lesko a împlinit vârsta de 40 de ani, pe 10 ianuarie. De ziua ei, frumoasa cântăreață  a fost invitată în emisiunea lui Măruță, unde a fost luată prin surprindere de o surpriză neașteptată.

 

Adam, fiul ei, i-a făcut un desen artistei şi s-a filmat în timp ce îi spunea că o iubește și îi ura  la mulţi ani. La vederea imaginilor, Anna Lesko s-a emoționant atât de tare, încât nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

„Ce oribil este să plângi aşa în direct, groaznic! Ei cresc şi nu o să mai fie aşa de sinceri, niciodată n-o să mai fie aşa. Eu o să plâng în hohote, mă abţin (…) Tot ce ţine de Adam… sunt extrem de emotivă. E puiul meu, de fapt… ca orice mamă', a declarat Anna Lesko, copleşită de emoţii.

Citește și: Cum a apărut Anna Lesko în emisiunea lui Măruță! Nu au putut să-și ia ochii de la ea

Anna Lesko a renunțat la dulciuri și pâine

În ciuda faptului că a devenit mămică, Anna Lesko se laudă în continuare cu o siluetă de invidiat. Aceasta arată impecabil și a dezvăluit recent trucul cu care își menține greutatea.

 Cântăreața din Republica Moldova spune că este foarte atentă la ce mănâncă pentru că așa a învățat-o mama ei. Din când în când ține o dietă de detoxifiere, iar din alimentație și-a exclus pâinea, dulciurile și prăjeala și încearcă să mănânce cât mai sănătos, fără să amestece foarte mult alimentele, având un regim bazat pe legume verzi și pește.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte', a declarat Anna Lesko.

Artista a declarat că între mese, ea consumă gustări sănătoase și se ferește de chipsuri și de înghețată. Ea preferă să mănânce măsline pe post de gustare, pe care le stropește cu sos de soia light și puțină lămâie. De altfel, se ferește să consume legume amestecate cu fructe, pentru că acestea fermentează și o balonează.

Citește și: