”Anii de liceu” răsună la ”Drag de marea mea!”

”Anii de liceu” răsună la ”Drag de marea mea!”

Ultima ediție a show-ului estival marca Paul Surugiu-Fuego se anunță a fi spectaculoasă. Artistul își ia rămas bun de la mare în stilu-i caracteristic, oferindu-ne surprize, provocări unice pentru invitați, dar și detalii despre noul sezon „DRAG DE ROMÂNIA MEA!', care va începe pe 15 septembrie, de la ora 15.00, la TVR 2. Povestea emisiunii de la mare a reprezentat un capitol special, un pariu și posibilitatea de a vă aduce marea mai aproape, cu bucurii, muzică de calitate și oameni speciali. În această ediție i se vor alătura lui Fuego și vor avea parte de provocări inedite îndrăgiții artiști Constantin Enceanu și Stela Enache.

Primul ne va cânta cu foc piese cunoscute din repertoriul său, încingând, la propriu, atmosfera, cu hore, voie bună și cu veselia sa molipsitoare. Diafana Stela Enache, care arată formidabil,  ne reamintește de farmecul anilor de liceu, de minunatele sale experiențe din carieră, poftindu-ne și la o samba, direct pe nisipul fierbinte. De asemenea, alături de Paul Surugiu, artista va aduce un omagiu special, prin cântec, soțului său, renumitul compozitor Florin Bogardo. Așadar, o ediție pe cinste, din care nu vor lipsi celebrele melodii marca Fuego, dedicate doamnelor și nici reportajul nostru special în care vedem cu s-a distrat artistul la masa specială pregătită de colegii săi cu ocazia zilei sale de naștere. Nu ratați!

Duminica aceasta, pe 1 septembrie, de la ora 15.00, puteți revedea, la TVR 2, primele două ediții estivale ale show-ului DRAG DE MAREA MEA!, cele care i-au avut ca invitați pe Ovidiu Komornyk, Simona Florescu, Mirela Pană, Viorela Filip, Viorica Chiurciu și Gheorghe Gheorghiu.  Pe 15 septembrie, cu surle și trâmbițe, cu mai multă frumusețe, cu diversitate, cu mari valori, noutăți, exclusivități și momente inedite, revine, la TVR 2, duminica, de la ora 15.00, cel de-al treilea sezon „DRAG DE ROMÂNIA MEA!'