Îl știi din ”Salvați de clopoțel”, dar acum e un bărbat în toată puterea cuvântului, căsătorit și cu copii. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Mario Lopez | GALERIE FOTO

Mario Lopez prezent

Mario Lopez, brunetul zâmbăreț și cu gropițe în obraji din serialul 'Salvați de clopoțel', unde juca rolul lui A.C. Slater, a crescut practic în lumina reflectoarelor. Iată-l acum la 44 de ani, căsătorit și tată a doi copii.

Puțină lume știe însă că actorul mexican, născut în zodia balanței, a fost în trecut acuzat de viol. Nu s-au găsit însă dovezi, așa că a scăpat de acuzații.

În plus, are și un divorț la activ. După șase ani de întâlniri, s-a căsătorit cu actrița Ali Landry, în 2004. Mariajul a fost anulat două săptămâni mai târziu. Abia în 2011 Mario a explicat de ce totul s-a terminat atât de brusc. Soția sa descoperise că Mario îi fusese infidel înainte de nuntă, chiar la petrecerea burlacilor. Nu l-a putut ierta.

Dacă și-a învățat sau nu lecția, doar el știe. Cert este că, după 4 ani de relație, acesta s-a căsătorit cu o dansatoare de pe Broadway, actriță și producătoare: Courtney Mazza. Împreună au o fiică, Gia Francesca, de 7 ani, și un fiu, Dominic, de 4 ani. Actorul postează periodic fotografii cu el și familia sa, pentru fani. Din când în când îi mai delectează și cu imagini vechi, din copilăria sau adolescența sa.

Familia e una religioasă, Mario declarând că merge la biserică în fiecare săptămână.

Foto: Instagram

Vezi și O mai știi pe Valerie, fata rebelă din Beverly Hills? Incredibil cum arată acum

Citește și: