Angelina Jolie în sfârșit își revine după divorț. Arată mai bine ca niciodată! Ce spune despre despărțirea de Brad Pitt

Angelina Jolie în sfârșit își revine după divorț. Arată mai bine ca niciodată! Ce spune despre despărțirea de Brad Pitt

Un divorț este un eveniment traumatizant, oricât de puternic ai fi. Iar în cazul Angelinei Jolie a fost vizibil faptul că suferea. Slăbise într-atât încât fanii credeau, pe bună dreptate, că era bolnavă.

Recent, aceasta a participat la un eveniment la Roma, în Italia, și toată lumea a rămas mirată de cât de bine poate să arate. E o Angelina Jolie reînviată. Chipul îi radiază de fericire la fel ca-n vremurile bune, și pare că a pus și câteva kilograme pe ea.

În continuare și-a păstrat silueta subțire, dar nu mai pare anorexică, așa cum ne obișnuise.

Îmbrăcată într-un top lung, asimetric, de un mov pal, vedeta din 'Maleficent' are umerii și gleznele dezgolite, dar oasele nu-i mai 'sparg' pielea, așa cum se întâmpla cu alte ocazii.

'Simțeam o tristețe adâncă, profundă, eram rănită'

Mai mult, semn că în sfârșit se vindecă, inclusiv la nivel psihic, actrița în vârstă de 44 de ani a vorbit și despre divorțul de tatăl copiilor săi, Brad Pitt.

A numit despărțirea 'un moment complicat', când nu se mai recunoștea nici pe ea, după cum s-a exprimat ea.

'Mă pierdusem un pic', a spus ea, mărturisind că se simțea 'mai mică, aproape neînsemnată'. 'Simțeam o tristețe adâncă, profundă, eram rănită', a mai declarat ea.

În final, a priceput că tot ceea ce contează este că e vie. A urmat o perioadă de tranziție, în care, încet-încet, s-a reconectat cu propria persoană, a explicat Jolie, mamă a șase copii, dintre care trei biologici.

Vezi și Brad Pitt iubește din nou! Cine e noua femeie din viața lui. E complet diferită de Angelina Jolie!

Citește și: