Angelina Jolie și Johnny Depp se mută împreună în Marea Britanie. Motivul pentru care au luat această decizie

Angelina Jolie și Johnny Depp se mută împreună în Marea Britanie. Motivul pentru care au luat această decizie

Angelina Jolie vrea să-l salveze pe Johnny Depp, după ce acesta și-a distrus imaginea în urma divorțului de Amber Heard.  Potrivit „New Weekly”, actrița este îngrozită de faptul că Depp a suferit o așa cădere în ultimii ani și vrea să-l ajute să-și revină.

 

Frumoasa actriță va locui în următoarele luni într-un conac superb în Marea Britanie, într-o zonă rurală, pe perioada în care va filma „Maleficent 2” și vrea să-l invite pe Johnny să i se alăture.

Cei doi au filmat împreună la pelicula „The Tourist”, în 2010, și s-au înțeles de minune. La un moment dat, s-a scris chiar că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Mesajul dureros al româncei

Johnny Depp a atacat un membru al echipei de filmare de la noua sa peliculă „LAbyrinth”

Johnny se judecă și cu fosta lui echipa de management și se pare că e acuzat că a atacat un membru al echipei de filmare de la noua sa peliculă „LAbyrinth”, care l-ar fi acuzat că bea tot timpul și vine beat la filmări.  „Johnny are demonii lui și Angelina poate să înțeleagă asta… Amândoi au o parte întunecată și Angelina știe cum e ca oamenii să de privească ca pe un ticălos”, a declarat o sursă pentru „New Weekly”.

„Ea i-a spus lui Johnny că îi ține spatele și el e extrem de recunoscător că o are de partea lui în aceste momente dificile”, a mai adăugat sursa.

Citește și:

Loading...