Angelina Jolie și Brad Pitt au probleme mari cu fiica lor, Shiloh. „Ne-a cerut  să-i spunem John sau Peter”

Angelina Jolie și Brad Pitt au probleme mari cu fiica lor, Shiloh. „Ne-a cerut  să-i spunem John sau Peter”

Angelina Jolie a plecat cu cei șase copii, la începutul lunii, în Namibia pentru a sărbători deschiderea unei rezervații de animale pe care ce a fost numit Shiloh Wildlife Sanctuary, după numele prime fiice biologice a lui Brad și Angie, însă copila a fost în centrul atenției cu look-ul ei.

 

Potrivit revistei „People', Shiloh a fost cea care a atras atenția tuturor, atât pentru faptul că sanctuarul a primit numele ei, cât și din cauza look-ului ei. Tunsă scurt, cu pantaloni băiețești și bluze largi, fetița pare mai degrabă un băiețel, și preferă compania frațiilor ei. În ultimii ani, au tot apărut zvonuri că Shiloh vrea să fie băiat, și se pare că aceasta nu s-a râzgândit deloc în această privință, deși Brad și Angelina sperau să fie doar un moft trecător. Mai mult, Brad Pitt a declarat că fiica lor i-a rugat să nu-i mai spună Shiloh, ci John sau Peter.

Citește și: Mădălina Ghenea arată senzațional la doar trei luni de când a devenit mamă. Iată ce dietă ține și ce mănâncă în fiecare zi

 

Iată cum arată Shiloh acum

„Shiloh vrea să fie strigată John. John sau Peter. Cred că este ceva legat de faza Peter Pan', a declarat Brad în emisiunea lui Oprah,. „Așa că suntem nevoiți să-i spunem John. , dar nu mă lasă să termin și strigă: . Așa că mă conformez. ', a povestit Brad, spunând că micuța refuză să le răspundă dacă îi spun Shiloh.

 

De altfel, și Angelina Jolie a povestit în 2010 că Shiloh vrea să-și aleagă singură hainele și își alege doar costume și haine băieți. „Îi place să se îmbrace ca un băiat. Vrea să fie băiat. Ne-a cerut să-i tăiem părul. Crede că este ca frații ei', a spus și ea.  Shiloh a început să se poarte ca un băiat când avea aproape doi ani și de atunci refuză să spună că este fată. Ea se joacă doar cu băieți și are diverse activități băiețești.

Fotografii: Hepta

Citește și: