Angelina Jolie, moment extrem de emoționant: ”Încerc din greu să nu plâng” | VIDEO

Angelina Jolie si-a condus fiul la facultate

Greu de crezut, dar Angelina Jolie a ajuns la vârsta la care este mamă de student! Zilele trecute, actrița și-a condus fiul, pe Maddox, la facultate, în Coreea de Sud, ajutându-l să se instaleze în campusul studențesc, în camera care-i va fi casă pentru următorii ani.

Actrița a răspuns mai multor întrebări ale studenților, o înregistrare cu ea ajungând pe rețelele de socializare. Întrebată cum se simte șă se despartă de fiul ei, care va studia biochimia, Angelina a așezat mâna pe inimă și, vizibil emoționată, a spus: 'Încerc din greu să nu plâng'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on

Maddox, de 18 ani, fiul adoptat al vedetei în vârstă de 44 de ani, va urma cursurile Universității Yonsei, o instituție de cercetare privată. Deși va fi departe de mama sa, Maddox va fi mai aproape de familia sa de origine, din Cambodgia. Chiar dacă a fost adoptat de Angelina de mic, acesta nu a pierdut legătura cu frații săi.

Zilele trecute, actrița mărturisea că Maddox a fost acceptat de mai multe universități, dar a ales să studieze în Coreea de Sud. A urmat și un curs pentru învățarea limbii, studiind mai multe ore pe săptămână.

Și frații săi, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14, Shiloh, de 13 ani, și gemenii Vivienne și Knox, de 11 ani, abia așteaptă să îl viziteze.

Înregistrarea ajunsă recent în mediul online, cu Angelina și fiul ei, arată și că vedeta pare să fi trecut peste problemele de sănătate din ultimii ani. Vedeta arată mai bine ca niciodată, iar fanii sunt convinși că nu mai planează pericolul anorexiei.

Vezi și Brad Pitt neagă zvonurile despre împăcarea lui cu Angelina Jolie: „Ultimii ani din viața mea au fost un coșmar'

Citește și: