Cel care a făcut declarațiile este nimeni altul decât biograful ei, Ian Halperin. Pentru a se putea muta la Paris, e nevoie însă să obțină custodia totală a copiilor pe care îi are împreună cu Brad Pitt sau măcar un consimțământ din partea acestuia.

E greu de crezut că acest lucru se poate întâmpla, date fiind relațiile în care sunt cei doi în prezent. La fel ca Jolie, și Pitt își dorește custodia copiilor, nefiind deloc dispus să renunțe.

La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate „regulat”.

Pitt o contrazice însă, afirmând că i-a dat bani inclusiv pentru a-și cumpăra o casă. Prin avocatul său, actorul a transmis că Jolie nu face decât să manipuleze presa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. Cei doi au împreună trei copii biologici și trei adoptați.

În afară de Brad Pitt, Angelina Jolie a mai fost căsătorită și cu Jonny Lee Miller (1996 – 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 – 2003).

Foto: Hepta

Ciește și: