Angelina Jolie, pe covorul roșu împreună cu copiii ei. Se fac mai frumoși pe zi ce trece! GALERIE FOTO

Angelina Jolie pe covorul rosu impreuna cu copiii ei

Angelina Jolie e în plină campanie de promovare a celui mai recent film al său, 'Maleficent: Mistress of Evil', așa că, în această perioadă, e mai tot timpul pe covorul roșu. Recent, aceasta și-a luat și o parte dintre copii la evenimentele la care a participat, iar toate blitzurile au fost pe ei.

Nici nu e de mirare. La cei 13 ani ai săi, Shiloh, e complet transformată. Deși după înalțime și vârstă e o domișoară în toată regula, ca aspect, cu toate că e foarte frumoasă, pare un băiețel. E tunsă scurt și se îmbracă bărbătește, sport. A moștenit în egală măsură din trăsăturile celebrilor săi părinți, dar parcă amintește mai mult de Brad Pitt.

Cât despre Zahara, de 14 ani, adoptată de actriță în 2005 din Etiopia, aceasta s-a transformat și ea într-o domișoară și își asumă acest statut. A pășit pe covorul roșu alături de mama sa într-o rochie Versace și cu părul natural, buclat, strâns sus, în vârful capului. A zâmbit și chiar a râs cu gura până la urechi, ceea ce spune multe despre personalitatea sa.

Deși frumoasă și elegantă ca de obicei, purtând o rochie de asemeni Versace, apropiată de tema filmului, Jolie nu a mai atras toate privirile, fiind eclipsată de copiii ei.

La o altă premieră a filmului, în Los Angeles, Jolie a fost acompaniată și de Knox, de 11 ani, de Pax, de 15 ani, și de Vivienne, de 11 ani. Totuși, la nicio premieră nu a reușit să îi aducă pe toți cei 6 copii. Maddox, care studiază în Coreea de Sud, i-a fost însă alături la premiera filmului de la Tokyo.

Vezi și Mădălina Ghenea a strălucit pe același covor roșu cu Angelina Jolie. Care marchează la capitolul stil? GALERIE FOTO

Citește și: