„Halloween-ul era sărbătoarea preferată din an a lui Brad și a Angelinei, iar aceștia sărbătoreau mereu în familie. Este clar una dintre perioadele în care îi lipsește Brad cel mai mult”, a declarat un prieten apropiat al actriței din „Maleficent”.

Citește și: Cine este și cum arată blonda care o păzește pe Meghan Markle! Lucrează pentru ducesa de Sussex de câteva luni

Angelina și Brad Pitt se luptă încă pentru custodia copiilor

După doi ani de când a depus actele de divorț, dar Angelina încă se întristează când se gândește ce bine se distrau când formau o mare  familie cu opt membrii.

Brad, Angelina și cei șase copii obișnuiau să iasă toți de Halloween, costumați, își decorau casa i chiar se uitatu la filme specifice acestei sărbători. „Dar de când Brad a plecat nimic nu a mai fost la fel. Chiar dacă Angelina a decorat casa și s-au costumat toți, totul e diferit acum”, a mai spus sursa.

„Halloween-ul este începutul sărbătorilor și în această perioadă Angelina se simte singură și este conștientă de această singurătate”, a mai adăugat prietenul, precizând: „Brad și Angelina nu au terminat procesul de custodie și una dintre problemele lor este că nu cad de acord în privința celui care ar trebui să aibă copiii alături de sărbători”. Halloween-ul nu era inclus în discuție, dar se pare că Angelina se luptă din greu pentru custodia copiilor de Crăciun.

Angelina trece prin momente foarte  sensibile și a plâns recent când a găsit unul dintre tricourile vechi ale lui Brad într-un dulap, după cum a declara o altă sursă pentru HollywoodLife.

Citește și: