Angelina Jolie a plagiat-o pe Meghan Markle? Uite cum s-a îmbrăcat la întâlnirea cu regina

Angelina Jolie a plagiat-o ep Meghan Markle

Actrița Angelina Jolie a participat joi la un eveniment la Londra, eveniment la care ar fi trebuit să patricipe și regina. Din păcate, monarhul în vârstă de 92 de ani și-a anulat participarea, având probleme de sănătate. Prin urmare, toți ochii au fost pe Angelina.

Și toată lumea a remarcat că vedeta a plagiat-o pe soția prințului Harry, Meghan Markle. Actrița a venit îmbrăcată într-o rochie gri deschis sau alb murdar, extrem de elegantă, care aducea destul de mult cu ținuta purtată de Meghan recent, când a participat la un turneu împreună cu regina.

Începând cu nuanța deschisă a ținutei Ralph & Russo, tăietura acesteia, până la croiala decolteului, tip bărcuță, rochia ei a amintit de cea purtată de americanca în vârstă de 36 de ani.

Mai mult, Angelina nu a uitat nici de pălărie.

De fapt, rochia Angelinei a amintit nu doar de o ținută purtată de Meghan, ci de două, fiind clar că a vrut să împrumute din aerul acesteia.

Lăsând însă la o parte aceste asemănări, actrița a arătat de milioane, putrând inclusiv o pereche de mănuși elegante. Totul în ținuta ei a fost în aceeași nuanță, inclusiv mica poșetă și pantofii cu toc înalt.

Vezi și Reușită majoră a lui Brad Pitt în lupta pentru custodie cu Angelina Jolie

Citește și: