Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tânăr. Deși nimeni nu credea în relația lor, celebra soprană a făcut marele anunț

Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tânăr. Deși nimeni nu credea în relația lor, celebra soprană a făcut marele anunț

Soprană română  Angela Gheorghiu este una dintre cele mai renumite cântărețe de operă din lume. De câțiva ani ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un Mihai, care este cu 22 de ani mai tânăr. Deși nimeni nu credea în relația lor, marea artistă a făcut acum un fericit anunț.

 

Nu mulți le dădeau șansă că vor avea o relație fericită împreună, având în vedere diferența de vârstă de 22 de ani dintre ei. Însă, Angela și iubitul, ei Mihai Ciortea, de profesie stomatolog, le-au depășit tuturor așteptările și le-au demosntrat că iubirea nu ține cont de vârstă.

Celebra soprană a dezvăluit pe pagina ei de facebook că tocmai au sărbători 6 ani de relație și sunt mai fericiți ca oricând. Ea i-a făcut o adevărată declarație de dragoste iubitului ei, care pare a fi sufletul ei pereche.

Povestea lor de dragoste a început în 2013

„Astăzi împlinim șase ani de relație. Sunt atât de fericită cu dragul meu de Mihai și pentru cea mai sinceră și frumoasă iubire și pentur fericirea pe care o trăiesc în fiecare zi', a scris Angela, la o imagine în care se uită cu multă dragoste la iubitul ei.

Marea artistă Angela Gheorghiu a avut o viaţă sentimentală agitată până să-l cunoască pe Mihai. Povestea de dragoste a Angelei Gheorghiu (53 de ani) cu  Mihai Ciortea (31 de ani) a început în 2013.

De profesie medic stomatolog, tânărul a renunţat la meseria lui și la tot ce avea în România, pentru a fi mereu alături de mare artistă, care concertează peste tot în lume, el urmând-o prin toate colțurile lumii.

Mariajul de 17 ani cu Roberto Alagna,  marcat de violenţă şi agresiuni verbale

Deşi, iniţial mulți nu au crezut în această poveste de dragoste şi în durata ei, cei doi au dovedit până acum că sunt un cuplu solid de șase ani. Cei doi se pozează mereu, ca un cuplu îndrăgostit, în fiecare colţ al lumii, și par foarte fericiți.

'Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House, în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America', spunea Angela Gheorghiu într-un interviu.

Angela Gheorghiu a fost căsătorită 17 ani cu tenorul italian Roberto Alagna, iar după despărţire, soprana a mărturisit că mariajul ei a fost marcat de violenţă şi agresiuni verbale, iar apoi a avut o relație și cu Cezar Ouatu.

Citește și: