Nimeni nu a știu prin ce a trecut Andreea Marin: ”Mi-au scos 800 de grame de tumoră”

Andreei Marin i s-a extirpat o tumoare de 800 de grame

O vedem zâmbitoare, sexy, mândră, strălucind, și nu ne putem imagina că are aceleași probleme ca noi toți. Andreea Marin a dezvăluit recent că, în urmă cu doi ani a trecut prin clipe de groază, fiind suspectă de cancer.

'Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu', a declarat Andreea Marin.

Vedeta a povestit că a trecut prin momente cumplite, când aștepta rezultatul analizelor. 'Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc', a declarat Andreea Marin. Din fericire, tumoarea detectată și îndepărtată nu era una canceroasă.

'Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi.

Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul.

Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin', a mai spus Andreea Marin pentru click.ro.

Vezi și Andreea Marin a mers din nou la medicul cardiolog. Ce mesaj a transmis vedeta

Citește și: