Andreea Marin s-a pozat în costum de baie, la malul mării. Arată la 45 de ani ca la 25

Andreea Marin s-a pozat în costum de baie, la malul mării. Arată la 45 de ani ca la 25

Andreea Marin are foarte multă grijă de corpul ei și acest luccru se vede. Deși are 45 de anni arată la fel de bine ca la 25 și nu se sfiește să se pozeze în costum de baie.

Îndrăgita vedetă a fost plecată în vacanță, de unde a postat frecvent imagini pe rețelele de socializare. Însă, spre surprinderea tuturor, zâna a făcut publică și o imagine cu ea în costum de baie.

Ce-i drept a folosit un filtru special pentru imagine, dar cu toate acestea se poate observa că Andreea Marin arată la 45 de ani la fel de bine ca la 25. Ulterior, vedeta a revenit cu mai multe imagini cu ea la malul mării, de-a dreptul spectaculoase.

„Vacanta s-a încheiat, dar amintirile rămân. Revin la birou cu forte proaspete, o săptămână minunată!', a scris Andreea, la descrierea imaginilor.

Fosta prezentatoare TV afișează o siluetă de invidiat și fanii au lăudat-o imediat pentru felul în care arată și pentru naturalețea ei.

„Ești o femeie superbă, atrăgătoare, drăguță', 'Wooow, arăți spectaculos', 'O fata superbă ,nebotoxată ,netransformată', au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și:

O mai știi pe frumoasa Cristina Dochianu? A devenit mămică a treia oară și e extrem de fericită

A devenit tată pentru prima oară! Numele ales pentru fetiță e cu adevărat bizar…