Andreea Marin, pentru prima dată alături de iubit, la un eveniment!

Andreea Marin, pentru prima dată alături de iubit, la un eveniment!

Andreea Marin a recunoscut că este din nou îndrăgostită. Deși „Zâna' a declarat că nu se va mai afișa cu noul iubit în public, aceasta se pare că s-a răzgândit și a apărut pentru prima dată la un eveniment, alături de el.

Vedeta a început o relație cu Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consul în Libia, la Tripoli, care a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară. Ei au fost surprinși împreună la mall, la începutul lunii, iar în luna august Andreea Marin și-a petrecut vacanța împreună cu fiica ei în Tunisia.

Au fost la o gală caritabilă

Deși celebra prezentatoare TV nu a confirmat și nici nu a infirmat relația cu diplomatul român, cei doi și-au făcut pentru prima dată apariția împreună la un eveniment.

Andreea Marin a prezentat pe 12 octombrie  Gala Atipic Beauty, un eveniment de modă caritabil, organizat special pentru femeile cu dizabilități, o competiție de frumusețe prin care prezentatoarea a vrut să arate publicului că imperfecțiunile nu împiedică o femeie să fie frumoasă.

Timp de două oare cât Andreea Marin a stat pe scenă, Adrian Brâncoveanu a stat la o masă din primele rânduri și a sorbit din priviri pe vedetă, după cum se veden în imaginile prezentate în emisiunea Star Matinal.

Citește și: