Andreea Marin a mers din nou la medicul cardiolog. Ce mesaj a transmis vedeta

Andreea Marin a mers din nou la medicul cardiolog. Ce mesaj a transmis vedeta

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, pune foarte mult preț pe sănătate, fapt pentru care își încurajează fanii să-i urmeze exemplu și să meargă frecvent la controalele medicale periodice.   În acest sens, fosta prezentatoare TV a mers marți la un control de rutină la cardiologie, iar când au văzut imaginile fanii au reacționat imediat.

Zâna a ajuns pe mâna medicului cardiolog dr. Ștefan Busnatu, pentru un control de rutină, la inimă și i-a încurajat să meargă măcar o dată pe an la un control la inimă. De asemenea, vedeta a subliniat că bolile cardiovasculare duc anual la peste 4 milioane de decese în Europa.

„Mi-am verificat inima dacă face treabă cum ar trebui, căci e mai bine să previi și să te întrebi măcar o dată pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și, totuși, cu inima nu te joci! Inima ta e viata ta', a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Pentru a înlătura orice suspiciune, Andreea Marin a ales să poarte un holter și să facă un test de efort care-i va arata exact dacă are vreun motiv de îngrijorare. Vedeta a mai spus că de multe ori stresul și lipsa unei alimentații sănătoase poate duce la probleme cardiace.

„Port până mâine un holter care îmi va spune mai clar care e următorul pas de făcut, după ce testul de efort a arătat ca nu sunt motive de îngrijorare evidente. Și totuși, stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca… ești bine! Mergi la un control, preventiv', a mai scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Fanii au imediat și i-au urat Andreei multă sănătate și au fost curioși să afle cum își pot testa și ei inima în acest mod.

 

Citește și: