În sfârșit, dă din casă. Andreea Marin: ”Nu găseşti oriunde un bărbat priceput şi răbdător ca al meu”

În sfârșit, dă din casă. Andreea Marin: ''Nu găseşti oriunde un bărbat priceput şi răbdător ca al meu''

După trei mariaje ratate, unul terminat în urmă cu trei ani, Andreea Marin e în prezent discretă în ceea ce privește viața personală.

Se știe că după divorțul de medicul turc Tuncay, vedeta și-a găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu. Dar multe amănunte despre viața lor în doi sau chiar despre bărbatul care-i completează viața nu se cunosc.

Iar Andreea Marin nu a făcut nimic să schimbe această situație.

Totuși, din când în când, aruncă în aer câte un amănunt, care, de obicei, îi pune bărbatul într-o lumină favorabilă.

La fel a procedat recent. A postat pe Instragram mai multe fotografii în care arată, pas cu pas, cum ea și Adrian Brâncoveanu decorează tavanul bucătăriei ei. A fost atentă ca bărbatul alături de care trăiește să nu apară în poze. Îl menționează însă cu drag, ba chiar lăudându-l pe alături.

„Tavanul e gol, nu ştie încă ce i se pregăteşte. Îl găurim, îl împuşcăm, îl prindem în lanţuri. Măsurăm, ne căţărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potriveşte mai bine, dar a face echipă e un amănunt important.

Urmărim procesul şi în imagini, pentru voi, aşa că suntem şi fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agăţat e gata. Pot începe astfel decorarea.

Bucătăra a înflorit… Da, ne place, e mai caldă atmosfera şi ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse şi cu dragoste.

Nu găseşti oriunde un bărbat priceput şi răbdător ca al meu!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram. Iar rezultatul, într-adevăr, merită osteneala!

iar după atâta muncă, se impune și o vacanță. 'Ma pregatesc putin pentru mult visata saptamana de vacanta pe care nu am avut-o in aceasta vara – orice plecare a fost cu un scop legat de munca si 3 zile dedicate fetitei mele, atat. Imi iau revansa in septembrie', a scris Andreea Marin pe Instagram.

Vezi și Fotografie rară cu Andreea Marin și sora ei. Seamănă?

Citește și: