Andreea Marin a implinit 45 de ani. Cum s-a pozat vedeta de ziua ei

Andreea Marin a implinit 45 de ani

Greu de crezut, insa Andreea Marin a implinit deja 45 de ani. De ziua ei, care a fost duminica, a facut fanilor un cadou, postand o serie de fotografii si transmitandu-le un mesaj.

45 de stele în varful bradului ce este viata mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvantată. 45.

Sănătoși cu toții sa fim! Sa zâmbim, sa iubim! Sa cladim! La mulți ani tuturor! Azi, de ziua mea, e ziua voastră în viata mea! Mulțumesc!', a scris zana' pe un cont de socializare, unde a postat si mai multe instantanee cu bradul impodobit.

Imbracata intr-o camasa alba, bufanta, pantaloni luciosi si cu o pereche de cercei supradimensionati, vedeta pozeaza, pe alocuri teatral, cu bradul alb, intr-un cadru impresionant.

Andreea Marin este complimentata si primeste urari de peste tot, inclusiv de la mai multe internaute nascute in aceeasi zi cu ea. Atenta, aceasta a intors urarile sarbatoritelor, chiar in aceeasi zi, chiar daca, cel mai probabil, a avut o zi plina.

Vezi si Andreea Marin, despre viața de familie alături de iubitul ei: 'Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi'. Cum arată serile la ea acasă

Citeste si: