Andreea Mantea s-a logodit și se pregătește să devină din nou mămică? Detaliul care a atras atenție tuturor

Andreea Mantea s-a logodit și se pregătește să devină din nou mămică? Detaliul care a atras atenție tuturor

Andreea Mantea se află în Turcia unde au loc filmările de la emisiunea pe care o prezintă „Puterea dragostei' și pare extrem de îndrăgostită. De când a dezvăluit că și-a găsit din nou jumătatea, vedeta TV postează pe contul ei de iNstagram numai inimioare, însă o nouă imagine a atras imediat atenția fanilor.

Îndrăgita prezentatoare TVa postat   o imagine cu o jumătate de avocado, care avea în interior forma unei inimi, iar după ce a fost luată la întrebări de fani, Andreea a făcut dezvăluiri despre viața ei personală.

„Mai bine ți-ai găsi și tu jumătatea. Nu de alta, dar vezi numai imimi de o perioadă și parcă nu-ți stă bine singură', i-a scris un fan, iar răspunsul vedetei nu s-a lăsat mult așteptat.

„Inimile le pozez de câțiva ani și chiar dacă mi-am găsit jumătatea de ceva timp, tot o să le postez', a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiei. Însă, discuția nu s-a oprit aici.

Unii internauți i-au scris că avocado este fructul fertilității și au felicitat-o imediat:, „Avocado este fructul fertilității, să înțelegem că ești însărcinată? După vestimentația din ultima perioada și faptul că mereu maschezi burtica cu desfășuratorul(?)', „ Ooo, veste bună. Andreea Mantea este însărcinată. Bravo, felicitări', au scris imediat fanii. Însă, Andreea nu s-a sfiit și a răspuns și de data asta, precizând că nu este gravidă. „Huh??? Nu! Nu, nu, nu', a scris prezentatoarea.

Andreea Mantea are un copil cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea

De altfel, de ceva timp, Andreea etalează un inel pe degetul inelar al mâinii stângi, iar lumea se întreabă dacă nu cumva prezentatoarea de la „Puterea dragostei' nu a fost cumva cerută de soție.

„Și-a găsit jumătatea,ba chiar urmează și nunta, după Paște', „Ce drăguț, meriți tot ce e mai bun',  „Mă bucur pentru ea, dacă e adevărat , merită să fie fericită', au mai scris fanii.

 

După o relație tumultuoasă cu Ștefan Stan, Andreea Mantea a devenit foarte discretă cu viața ei personală. Așadar, a uimit pe toată lumea când s-a aflat că este însărcinată.  Prezentatoarea TV l-a adus pe lume în 2015 pe David Mantea, copilul rezultat dintr-o relație scurtă cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Ea și-a crescut singură băiețelul, dar în ultima vreme fiul ei s-a apropiat și de tatăl lui, iar Andreea și Cristi au devenit buni prieteni.

Citește și: