Andreea Mantea iubește din nou. Dezvăluirea făcută de îndrăgita prezentatoare TV

Andreea Mantea iubește din nou. Dezvăluirea făcută de îndrăgita prezentatoare TV

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV și este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, un băiețel superb și acum iubește din nou.

Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei', care se filmează în Turcia, este în culmea fericirii. După o lungă perioadă în care a fost singură, Andreea și-a găsit din nou dragostea. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea pe contul ei de Instagram.

După ce a făcut o postare despre iubire, un fan i-a scris: „ Sper să găsești pe cineva care să te iubească cu adevărat până la lună și înapoi”, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară. „Deja l-am găsit', a răspuns vedeta TV, fără să dea însă alte detalii.

Citește și: E oficial! Fostul cuplu prezidențial divorțează. Anunțul a fost făcut chiar de prima doamnă

Andreea Mantea are un copil cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea

După o relație tumultuoasă cu Ștefan Stan, Andreea Mantea a devenit foarte discretă cu viața ei personală. Așadar, a uimit pe toată lumea când s-a aflat că este însărcinată.  Prezentatoarea TV l-a adus pe lume în 2015 pe David Mantea, copilul rezultat dintr-o relație scurtă cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Ea și-a crescut singură băiețelul, dar în ultima vreme fiul ei s-a apropiat și de tatăl lui, iar Andreea și Cristi au devenit buni prieteni.

Citește și: