Andreea Ibacka, primele declarații despre Namiko. Cum s-a schimbat viața ei de când a venit micuța pe lume

Cabral si Andreea Ibacka au sarbatorit 8 ani de casnicie

Andreea Ibacka este o mămică foarte fericită. Are un soț minunat și o fetiță adorabilă, care le-a adus multă fericire în viață de când a venit pe lume.

Deși la început a fost foarte discretă când vedea vorba de Namiko și a ezitat să posteze imaigni în care i se vede chipul, iar acum a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie. Mai mult, Andreea a povestit cum a fost în izolare cu un copil de un an și de trei luni, cât avea Namiko în martie când s-a declarat starea de urgență.

„A fost un șoc inițial. Nimic nu te pregătește pentru o perioadă în care nu mai deschizi ușa casei nimănui, nu pleci nicăieri, ești 24/24 cu activități casnice. Ne-am concentrat nu pe filmări și ședințe foto cum făceam anterior, ci pe curățenie, mâncare. A fost foarte greu. Am stat tot timpul cu cea mică, cu Namiko, care avea un an și trei luni la începutul carantinei. (…)Avem un copil tare insomniac. Se aruncă pe unde prinde, deci trebuie să fii non-stop  în alertă, să nu pățească ceva, să nu se accidenteze”, a povestit Andreea într-un interviu pentru protv.ro.

Frumoasa blondă a mărturisit că soțul ei, Cabral, este un tată foarte implicat și el este responsabil cu culcatul fetiței, însă cei doi primesc foarte mult ajutor și de la bunice.

 

„Nu ne dorim să o expunem în mediul public, în social media. NU este niciun secret, nu o ținem ascunsă. A cunoscut-o toată familia, toți prietenii, o scoatem pe stradă. (…)Cred că asta cu expusul copilului pe social media este o opțiune personală care nu ține deloc că noi suntem sau nu sumtem persoane publice. Pur și simplu e mai sănătos așa. Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului”

Namiko a venit pe lume pe 4 decembrie 2018, iar Cabral și ANdreea formează un cuplu de 12 ni. Ei s-au căsătorit în anul 2011, după  trei ani de relație.

Citește și: