Andreea Esca, dezvăluiri dureroase:  „Am suferit, am jelit, n-am înțeles…”

Andreea Esca, dezvăluiri dureroase:  „Am suferit, am jelit, n-am înțeles…”

Andreea Esca a făcut dezvăluiri de senzaţie. Prezentatoarea TV a povestit cât a suferit din dragoste şi pentru cine a plâns înainte să fie fericită.

 

Celebra știristă Pro TV a vorbit despre eșecurile în dragoste, într-un interviu pentru Blogul lui Otravă. Andreea Esca a mărturisit că și ea a suferit din iubire, însă nu i-a fost niciodată frică să iubească chiar dacă a luat –o de multe ori de la zero.

„Nu primul conteaza, ci ultimul, îmi spunea mama mereu… legat de faptul ca e foarte important omul alături de care decizi să-ți faci o familie. Iar asta cu îndrăgostitul fără frica este ceva ce merita trăit. Aveam prietene care spuneau că nu vor să se îndrăgosteasca prea tare ca să nu sufere. Dar eu nu știu cum oare să te îndrăgostești cu măsură? Cum faci? Și de ce? Și de unde frica asta de durere din dragoste. Este foarte plăcuta și necesară si ea pentru suflet, așa cum este și dragostea. (…)Am luat-o de multe ori de la zero daca vorbim despre dragoste. Si nu mi-a fost frica niciodata. Am suferit, am jelit, n-am inteles, apoi am inteles ca nu e nimic de inteles in dragoste, am iesit la dans și am iubit din nou', a declarat Esca pentru www.bloguluotrava.ro.

Citește și: Soția unui cântăreț celebru, înjunghiată în ochi cu o furculiță. Copilul lor a făcut asta!

„Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merita?» Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiti de acest impediment. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merita să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie «primul» mi-a dovedit în timp că era într-adevar foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară și un foarte bun prieten. De ce va spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» și începi să compari și să alegi, îți dai seama că poți cunoaște oameni intersanți, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poți intelege mai bine, așa încât «primul» va ramane mai ales amintirea plăcuta a unei vârste minunate', a mai declarat Andreea, potrivit Blogu` Lu Otravă.

Citește și: