Andreea Esca, în costum de baie la 45 de ani! Imagine rară cu prezentatoarea Știrilor ProTV 

Andreea Esca, în costum de baie la 45 de ani! Imagine rară cu prezentatoarea Știrilor ProTV 

Andreea Esca, în costum de baie la 45 de ani! Vedeta apare în ținute sobre la pupitrul Știrilor Pro TV, însă aceasta și-a surprins fanii cu o nouă imagine postată pe o rețea de socializare, în care apare într-un costum de baie din două piese.

 

Frumoasa știristă nu-și arată deloc vârsta, iar la 45 de ani afișează o siluetă de invidiat, fapt pentru care nu se sfiește să publice poze cu ea în costum de baie, dintr-o vacanță pe meleaguri însorite. Ea a postat o imagine cu ea în costum de baie, în timp ce stă întinsă pe burtă pe nisip. „Aștept vara! #fărăfiltru #doarapă, #soare, #plajă', a scris Esca la poza cu pricina.

Andreea Esca e una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Deși este mama a doi copii, ea are o formă fizică de invidiat, fiind o adeptă a mișcării. În copilărie a făcut înot de performanță și merge destul de des la sală, pentru a-și menține silueta perfectă.

Citește și:Actorii din „Dallas' s-au revăzut la 40 de ani de la apariția celebrului serial! Nu îi mai recunoști! Întâlnire emoționantă

Dieta Andreei Esca

Vedeta a dezvăluit că la un moment dat ajunsese la 64 de kilograme, însă a reușit să coboare acul cântarului la  55 de kilograme cu o dietă foarte simplă, bazată pe un regim alimentar sănătos.

Andreea susţine că a ţinut un regim din care a exclus carbohidraţii,  adică nu a mai mâncat pâine, paste făinoase, pizza, produse de patiserie sau dulciuri. Însă a făcut sport cu regularitate și a mers la masaje și la împachetări corporale.

Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie. Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o găsiți. sSă stiți că, dacă veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului', a declarat  Andreea Esca.

Citește și: