Andreea Bănică, vacanță în Grecia. Fanii sunt în delir: ”O sirenă!” | GALERIE FOTO

Andreea Banica vacanta in Grecia

Cântăreața Andreea Bănică și soțul ei sunt printre românii care au profitat de mini-vacanța  care tocmai s-a terminat. Au ales să meargă să se bucure de soarele și peisajul din Grecia, de unde însă nu au uitat de fani.

De pe terasă, la un pahar de vin, de pe malul mării, de pe o barcă, dintr-un tufiș plin cu flori, una mai roz ca alta, de peste tot s-a pozat vedeta, postând apoi pe Instagram imagini și filmulețe.

#island#nature#wildlife

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

”Aici nu se vine cu elicopterul la club, dar e frumos!”, comentează Andreea Bănică la una dintre înregistrările postate, una din Mikonos, făcând referire la felul în care s-au distrat românii cu bani, pe litoralul ”de fițe” din România.

Una dintre cele mai apreciate postări e una în care ea și soțul imaginează o inimă, pe care o conturează cu degetele, în aer. Peste 4.000 de oameni n-au putut rămâne indiferenți și au apreciat postarea. Nu e puțin lucru să fii atât de îndrăgostit după peste 20 de ani de relație!

Însă de departe favoritele fanilor sunt fotografiile în care Andreea Bănică, mamă a doi copii, e fotografiată în costum de baie, pozând pe o barcă.

”O sirena superbă!!!”, îi scrie cineva. Același substantiv laudativ la adresa ei e folosit și de altcineva: ”Woooow,ce sirena perfecta…”.

Copiii divei nu apar în imagini, așa că, cel mai probabil, Andreea și soțul ei au ales să petreacă o mini-lună de miere, doar ei doi.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Bănică, dezvăluire emoționantă: „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”

Citește și: