Frumoasa cântăreață a mărturisit  că  se gândește să mai facă un copil, dar la momentul potrivit, însă până atunci se bucură pentru colega ei de trupă, Ana. Andreea a dezvăluit că  ceasta este însărcinată și a vrut să o felicite în direct în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Vreau să o felicitaţi pe Ana, colega mea, o să aibă un bebeluş. Este însărcinată, sunt tare mândră că ea m-a prins şi pe mine însărcinată de două ori. Săptămâna viitoare aflăm dacă o să avem un nepoţel sau o nepoţică. Sunt fericită că o să mai apară un copilaş printre noi”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică a devenit mamă a doua oară în noiembrie 2016

Andreea Bănică a făcut anunțul în direct: „Sunt fericită că o să mai apară un copilaş printre noi”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citeşte şi: Lidia Buble, invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a izbucnit în lacrimi în direct: „Dani, trebuie să-mi promiți că după ce se termină emisiunea…”

Sofia i-a moștenit pasiunea pentru muzică și dans

Andreea Bănică a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când a devenit mămică, însă încearcă să păstreze discreția când vine vorba despre copiii ei, precizând doar că Sofia îi calcă pe urme, că îi place să danseze și are și ureche muzicală.

Mai exact,  Andreea a mărturisit că fiica ei, Sofia, este foarte talentată și ar putea să aibă succes într-o carieră muzicală, dar vrea să o lase să se bucure de copilărie. „Eu cred că este mult mai talentată decat mine. Dansează foarte, foarte frumos. Are un talent nativ. Face dans de performanță și a câștigat multe premii la concursuri internaționale. A fost în Croația, Italia, Austria, Grecia. Are mai multe premii și medalii decât am eu. Nu mai am pe unde să le pun în casă, atât de multe sunt! Cântă, are ureche muzicală, nici nu trebuie să lucrez mult cu ea. Noi o vom sprijini în orice va alege ea să facă. Au solicitat-o multe televiziuni pentru show-urile lor, dar am considerat că este mai important să aibă o copilărie liniștită”, a spus artista.

Andreea susține că pentru ea cel mai important lucru este să fie alături de copiii ei. „Să fii alături de copiii tăi este cel mai important lucru. În orice familie contează ca părinții să se implice în educația copiilor. După cum stiți, eu fac eforturi mari să fiu alături de copiii mei și să mă implic în viața lor, cu tot ce presupune. Dacă am muncit atât de mult în acești ani, acum a venit momentul să investesc în educația lor prin școli bune și prin profesori buni. A fi alături de copiii tăi este cel mai important lucru. Nu rămâne nimeni cu averea, ci cu educația, căci ea se va vedea mai târziu. Nu atât banii contează, ci cât ești de aproape de copiii tăi”, a mai spus ea.

 

Citește și: