Andreea Bănică, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei după 25 de ani de relație. Cum arată artista înainte să devină celebră

Andreea Bănică, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei după 25 de ani de relație. Cum arată artista înainte să devină celebră

Andreea Bănică și soțul ei sunt împreună de 25 de ani, dar iubirea lor devine mai puternică pe zi ce trece. Artista i-a făcut zilele trecute, o adevărată declarație de dragoste soțului ei, care și-a sărbătorit ziua de naștere de 28 decembrie.

Cântăreața a publicat prima ei fotografie alături de Lucian Mitrea, din 1994, pe vremea când amândoi erau adolescenți și abia formau un cuplu. De atunci au trecut 25 de ani, iar ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au doi copii superbi.

„Când văd poza asta nu pot să nu râd și să nu devin melancolică. Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani «La mulți ani!» în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată', a spus Andreea Bănică (41 de ani) pe conturile sociale.

„Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată', a mai scris vedeta.

Andreea Bănică a petrecut Revelionul la Băile Felix, unde a susținut șase concerte la hotelurile din stațiune și petrece câteva zile acolo, relaxându-se la spa-urile din stațiune.

Citește și: