Cu toc gros, evazat, și platformă, de culoare roz, cizmele, purtate peste niște dresuri din plasă au fost mărul discordiei pe Instagram, după ce cântăreața în vârstă de 40 de ani a postat o fotografie din propriul dormitor, înainte de un concert.

Întâi, cineva i-a lăudat rochița mini, întrebând-o de unde a cumpărat-o. Prietenoasă, vedeta i-a răspuns că o are în șifonier de 2 – 3 ani.

Apoi, atenția fanilor s-a mutat pe încălțăminte. Cineva le-a lăudat, întrebând-o pe Andreea de unde le-a achiziționat. Vedeta i-a răspuns că online, din America.

 

View this post on Instagram

 

Ready ? #party #liveshow #music #entertainment #singer

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Altcineva a ținut să remarce faptul că și Irina Rimeș are așa ceva, moment în care a venit și replica savuroasă a cântăreței, care a demonstrat că are umor: ”O să o sun să îi spun să nu le mai poarte”.

 

View this post on Instagram

 

#chill

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Aceleași cizme nu au plăcut însă tuturor: ”Urâte cizme!”, a exclamat cineva. ”Oribile cizme… și nu se potrivesc vârstei tale, totuși”, i-a scris vedetei altcineva.

Nu se aștepta, dar Andreea Bănică i-a dat și replica: ”și… care este vârsta mea?… ne îmbrăcăm și încălțăm în funcție de?… comunism?? Doamne…”.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Bănică vorbește deschis despre operațiile pe care le are

Citește și: