Cuplul Andreea Bănică și Lucian Mitrea încă rezistă. Iată câți ani de căsnicie au împlinit! Pentru cântăreață ziua a fost specială din încă un motiv

Cuplul Andreea Bănică și Lucian Mitrea încă rezistă. Iată câți ani de căsnicie au împlinit! Pentru cântăreață ziua a fost specială din încă un motiv

Andreea Bănică trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de iubire cu Lucian Mitrea. L-a luat de soț după 15 ani de iubire, el fiind și primul bărbat din viața ei, încă de pe vrea când era o liceeancă. Iată că anii s-au scurs cu repeziciune, iar cei doi au ajuns să sărbătorească 10 ani de căsnicie.

Iar vedeta nu a pierdut ocazia să-i facă o declarație de dragoste soțului ei nu doar față înfață, ci și prin intermediul rețelelor de socializare, în văzul fanilor. ”Te iubesc pentru cei 10 ani frumoși”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, postând și o fotografie cu soțul ei, pe care îl ține tandru de bărbie.

”Sunteți o familie foarte frumoasa… se vede în privirile voastre câtă dragoste aveți unul pentru altul”, le scrie un fan, unul dintre cei mulți care îi felicită. Instantaneul plin de dragoste a fost apreciat de peste 5.500 de persoane, semn că dragostea lor e un model pentru mulți, un ideal pe care destui al vrea să îl atingă.

O căsnicie împlinită, pentru că cei doi sunt părinții a doi copii, o fetiță și un băiețel, o pereche de copii perfecți.

Ieri a fost și ziua vedetei. A făcut 40 de ani

Ieri, în ziua aniversării căsătoriei lor, Andreea Bănică a mai sărbătorit ceva. Deși nu ai spune, cântăreața a trecut un prag psihologic, ea împlinind 40 de ani.

”Ce sentimente frumoase te încearcă când știi că ești iubit!”, a scris cântăreața pe aceeași rețea de socializare de ziua ei, postând și o fotografie în care ține în brațe un frumos buchet de flori.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Bănică, despre copilărie: ”Așa am crescut și eu! Mă mozoleam…”

Citește și: